Το Century of Light είναι το νέο σύστημα ξανοίγματος της Davines που έχει σχεδιαστεί για να σέβεται και να προστατεύει τα μαλλιά κατά τη διάρκεια οποιαδήποτε τεχνικής ξανοίγματος.

Το Century of Light είναι ένα ευέλικτο και εξαιρετικά εύχρηστο σύστημα. Οι colourists μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για μερικό ή πλήρες ξάνοιγμα, καθώς και να το εφαρμόσουν απευθείας στα μαλλιά, αφήνοντας τα χέρια τους ελεύθερα.

Για τους πελάτες που ανησυχούν για πιθανή ζημιά στα μαλλιά τους από τις υπηρεσίες ξανοίγματος, το The Century of Light είναι μια εξαιρετική επιλογή: η φόρμουλα περιέχει πολλά ευεργετικά συστατικά και ένα μοναδικό Hair Protective Booster για να εξασφαλίσει ότι τα μαλλιά σας θα παραμείνουν υγιή.

Βασικές Αρχές της φόρμουλας

α εργαστήρια της Davines έχουν δημιουργήσει προϊόντα ενδυνάμωσης, τα οποία προστατεύουν τους δεσμούς κερατίνης.

Hair Protective Booster

Τα Εργαστήρια Έρευνας και Ανάπτυξης της Davines έχουν δημιουργήσει προϊόντα με υψηλό δείκτη προστασίας των μαλλιών συνδυάζοντας την ενισχυτική δύναμη του μηλεϊνικού οξέος με την αντιοξειδωτική δύναμη του λιποειδούς οξέος.

Αυτό έχει ιδιαίτερα ισχυρή επίδραση στα μαλλιά, καθώς τα προστατεύει από την οξείδωση που μπορεί να αποδυναμώσει ή να προκαλέσει το σπάσιμο της τρίχας σε ξανοιγμένα μαλλιά.

Με το Hair Protective Booster, τα μαλλιά θα είναι ελαστικά, λεία και εξαιρετικά απαλά.

Πιο ήπια διαδικασία ξανοίγματος

Οι συνθέσεις Progress και Liberty είναι εμπλουτισμένες με το εξαιρετικό Hair Protective Booster.