Η Ιστορία Μας – Davines Greece Μετάβαση στο περιεχόμενο

DAVINES WORLD

 

 

 

 

 

 

 

 

Το 1983 η οικογένεια Bollati ιδρύει την Davines στην Πάρμα της Ιταλίας. Η εταιρεία ξεκινάει το ταξίδι της ως εργαστήριο ερευνών, το οποίο ειδικεύεται σε παραγωγή premium καλλυντικών προϊόντων για μαλλιά και σώμα για λογαριασμό μεγάλων οίκων του χώρου.

Το 1993 δημιουργείται η Davines, ως αυτόνομο brand για επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου, τα οποία παράγονται κατ’ αποκλειστικότητα στα κεντρικά γραφεία και τα ερευνητικά κέντρα της Πάρμα.

Το 1996 δημιουργείται το τμήμα προϊόντων περιποίησης του δέρματος [comfort zone], το οποίο συνεργάζεται με τα πιο διάσημα spa και κέντρα αισθητικής.

Το 2016 η Davines κατακτά την πιστοποίηση B Corp και εκδίδει την πρώτη της έκθεση βιωσιμότητας. Το 2017 οι συσκευασίες της Davines κατασκευάζονται πλέον με μηδενικό οικολογικό αποτύπωμα π.χ. το διοξείδιο του άνθρακα το οποίο δημιουργείται από την παραγωγή των προϊόντων αποζημιώνεται με δενδροφυτεύσεις. Το 2018 ανοίγει τις πύλες του το Davines Village. Όλα τα γραφεία της Davines Group και όλες οι συσκευασίες των προϊόντων έχουν πλέον μηδενικό οικολογικό αποτύπωμα π.χ. το διοξείδιο του άνθρακα που δημιουργείται από την παραγωγή των προϊόντων αποζημιώνεται με δενδροφυτεύσεις.

Το 2019 ανοίγει το νέο υποκατάστημα στο Hong Kong. Tα event της
Davines Group πραγματοποιούνται με μηδενικό οικολογικό αντίκτυπο. Το “A Single Shampoo” κυκλοφορεί με μηδενική χρήση διοξειδίου του άνθρακα. Αυτό το project είναι ένα σύμβολο της αφοσίωσης μας. Τα κεντρικά γραφεία στην Πάρμα και τη Νέα Υόρκη γίνονται Benefit Corporations. Το 2020 η Davines Group κερδίζει ξανά την πιστοποίηση B Corp. Χορηγία του “World Happiness Report”. Συν-δημιουργία
του Regeneration 20/30.

 

 

 

“ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΒΙΩΣΙΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑ, ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ.” 

 Davide Bollati, Πρόεδρος

pin_drop