Οι Αξίες Μας

Προστασία των Ζώων

 

Εμείς στον Όμιλο Davines δεσμευόμαστε να παράγουμε μόνο προϊόντα υψηλότερης ποιότητας που πληρούν τα πιο αυστηρά πρότυπα όσον αφορά την αποτελεσματικότητα και την ηθική μας. Δεν δοκιμάζουμε τα προϊόντα μας σε ζώα, ούτε ζητάμε από άλλους να δοκιμάσουν τα προϊόντα ή τα συστατικά μας σε ζώα. Οι δοκιμές σε ζώα δεν ευθυγραμμίζονται με τις αξίες μας.  

Το 2017 αποφασίσαμε να μην ξεκινήσουμε καμία εγγραφή νέων προϊόντων στην Κίνα εξαιτίας των απαιτούμενων δοκιμών σε ζώα. Συγχρόνως, για να αποφύγουμε τυχόν μελλοντικές δοκιμές σε ζώα από τις τοπικές αρχές, αρχίσαμε να αναζητούμε εναλλακτικούς τρόπους πώλησης των προϊόντων μας στην Κίνα για να αποφύγουμε πιθανές δοκιμές σε ζώα. 

Ξεκινώντας από το πρώτο τρίμηνο του 2021, θα ξεκινήσουμε την εγχώρια κατασκευή των προϊόντων μας για μη ειδική χρήση, γεμίζοντας τα συγκεκριμένα για τη διανομή στην Κινεζική αγορά στην Κίνα. Αυτή η οδός εγχώριας παραγωγής δεν απαιτεί δοκιμές σε ζώα. Σύμφωνα με την τρέχουσα πρακτική, η τοπική αρχή δεν περιλαμβάνει δοκιμές σε ζώα στη διαδικασία καταχώρισης καλλυντικών μη ειδικής χρήσης που συσκευάζονται στην Κίνα και πληρούν τα Κινεζικά πρότυπα ασφαλείας, όπως ήδη πληρούν τα προϊόντα μας. Οι κινεζικές αρχές θα μπορούσαν να απαιτήσουν τη διεξαγωγή δοκιμών σε ζώα μετά τη διάθεση στην αγορά καλλυντικών προϊόντων μη ειδικής χρήσης που έχουν γεμιστεί στην Κίνα, εάν υπάρχουν ανησυχίες για την ασφάλεια. Σε αυτήν την περίπτωση, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να ανακαλέσει το προϊόν από την αγορά προτού πραγματοποιηθούν δοκιμές σε ζώα. Αν και δεν αναμένουμε ότι αυτό αποτελεί ένα ζήτημα για τον Όμιλο Davines, δεσμευόμαστε ότι δεν θα ακολουθήσουμε ούτε τώρα, ούτε ποτέ, το μονοπάτι των δοκιμών σε ζώα.

Στο μεταξύ, ο Όμιλος Davines εργάζεται για να επιτύχει την έγκριση του Leaping Bunny για όλες τις μάρκες μας. Η διαδικασία θα ξεκινήσει με το Skin Regimen. Στόχος είναι να ακολουθήσει το συντομότερο δυνατό με τα προϊόντα Davines και Comfort Zone.